Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » Sony Xperia Ultra » Оставя и лекарите безмълвни: народен цяр възстановява костната тъкан и прави ставите като нови! Вече тичам като сърничка!

Оставя и лекарите безмълвни: народен цяр възстановява костната тъкан и прави ставите като нови! Вече тичам като сърничка!

Почти половината от населението на света се сблъсква с проблема болка в ставите . Такива усещания могат да се дължат на различни травми, навяхвания, възпалителни процеси и солни отлагания.

Ето защо, преди да започнете лечение с нетрадиционната или традиционната медицина, е необходимо да разберете причината за заболяването. За да направите това, трябва да се подложите на обстоен медицински преглед.

Нашият екип предлага на вашето внимание изпитана народна рецепта против остеоартрит , която ще помогне за подобряване на костната структура и  възстановяване на ставите .

лечение на ставите у дома

Лек за костите и ставите у дома

СЪСТАВКИ:

2 супени лъжици  мед
2 супени лъжици смачкан корен на валериана
1 супена лъжица семена от копър
1 литър топла вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Смесете всички съставки в тенджера или дълбока купа.
лечение на ставите у дома

Залейте сместа с топла вода и поставете напитката в термос.
лечение на ставите у дома

Оставете да престои в термоса точно 24 часа. Пийте по половин чаша 30 минути преди хранене 2 пъти на ден, докато свърши инфузията.
лечение на ставите у дома

Този инструмент може да се използва в комбинация с конвенционални процедури .На следващия ден болката ще изчезне.

От категорията