Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Георги Мамалев на мястото на Димитър Рачков ?

Георги Мамалев на мястото на Димитър Рачков ?

Актрисата от „Къде е Маги?“ Евелин Костова ще партнира на МамалевАктьорът Георги Мамалев ще се въплъти в ролята на влюбения капитан Чалфорд в комедията “Благородният испанец” по Съмърсет Моъм.Досега тази роля изпълняваше Димитър Рачков. Младата актриса Евелин Костова, която зрителите познават от сериала “Къде е Маги?” ще играе любимата на капитана – Люси.Възпитаничката на Стефан Данаилов заема мястото на сцената на Жанина Дончеа и това ще бъде първата й голяма роля в театъра.

По случай празнуването на 100 представления на сцена на постановката “Благородният испанец”, мениджърът на театралната формация “Мелпомена” споделя, че е искал да направи освежаваща промяна и колегите са я приели.Пиесата е по режисура на покойния Велко Кънев и разказва за група английски туристи. Главната роля изпълнява Светлин Стоилов, чийто герой е испанец с благородно потекло, влюбен в очарователната вдовица Марион (Елена Петрова).Под вихъра на страстите попадат и други двойки – френски граф и неговата съпруга англичанка (Стефан Рядков и Светлана Бонин) и сър Себастиян Праудфут (Мирослав Косев), ленив съдия, и лейди Матилда Праудфут (Мария Статулова) някогашна красавица. Повече снимки от пиесата вижте в галерията.

Източник: inews.bg

От категорията