Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Пешеходец “преобърна“ ударилата го Лада Нива ВИДЕО

Пешеходец “преобърна“ ударилата го Лада Нива ВИДЕО

Сериозен инцидент с преобръщане на автомобил Лада Нива и пострадал пешеходец бе запечатан от видеорегистратор на друга кола в Санкт Петербург и публикуван в социалните мрежи.

На кадрите се вижда как пешеходец, който определено не е млад решава да пресече на червена светлина пътното платно. Един от шофьорите забавя ход, за да може мъжът да мине. Но в този момент от дясната лента излетява Нива с висока скорост.

Пешеходецът е ударен от лявата крайна част на всъдехода, поради което той пада и след това е имал нужда от хоспитализация. Нивата впоследствие удря оградата и се преобръща, като разбива и рекламно пано.

Според очевидци на произшествието, вината на пешехода е неоспорима. Обаче и водачът на Лада Нива изглежда е нарушил правилата на пътя. По-специално, на този участък от пътя разрешената скорост е до 40 км / ч, докато всъдеходът се движи много бързо.

Освен това движението от дясната лента е позволено само на дясно, но съдейки по набраната скорост, шофьорът на Нива изглежда сякаш въобще не смята да завива. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

От категорията