Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Тревожни новини за Стоянка Мутафова, цяла България е притеснена за здравето й

Тревожни новини за Стоянка Мутафова, цяла България е притеснена за здравето й

 

Легендарната актриса Стоянка Мутафова закъса с кръста след инцидент през изминалото лято. Това пише в днешния си брой в. Телеграф. “Лятото имаше проблеми и лежа в болница.

Поставиха й пейсмейкър, защото пулсът й беше паднал до 40.

Лекарите казаха, че е невъзможно да живее с такъв пулс”, разказа в Папараци дъщеря й Мария Грубешлиева.

Тя допълни: “Тъкмо се оправи от това, и взе, че падна. За щастие нищо не си счупи, но й остана някакъв проблем с кръста. Явно някакъв нерв притисна и сега, когато времето е студено или дъждовно и започва да я боли. Не е нищо фатално обаче.

Не се умира от това. Благодаря на докторите, които се грижеха за нея!”. Мутафова вече се чувства добре и още тази неделя – 20 октомври, ще може да я гледаме на сцената на театър “Сълза и смях” с представлението “Добър вечер, столетие мое”.

Муки поясни още, че снимката, която обикаля интернет пространството, че Стоянка Мутафова е спечелила рекорд на Гинес, всъщност е фалшива новина. “Ако имаше нещо такова, ние щяхме да знаем. До нас не е стигнало подобно нещо”, категорична е Муки.

От категорията