Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Диляна Попова и Асен Блатечки пак са семейство! Моделката смая с визия… СНИМКИ

Диляна Попова и Асен Блатечки пак са семейство! Моделката смая с визия… СНИМКИ

Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова и Асен Блатечки е синът им и бурна любовна история от миналото, със сигурност няма да сбърка – с тази разлика, че любовната история отново е факт.

Ако досега нито моделката, нито актьорът коментираха обрата на връзката си публично, то вече не е и нужно да го правят, защото недвусмислено показаха всичко, което се случва в живота им. А именно – двамата отново са заедно и с удоволствие поделят грижи за сина си Борил.

Наскоро даже тримата се появиха заедно, като истинско семейство, по време на премиерата на новия български филм на Ники Илиев, Богомил Грозев и Башар Рахар “Завръщане”, в който участие взима и Диляна Попова.

Малкият Борил, разбира се, с нетърпение очакваше да види майка си на голям екран, а баща му Асен Блатечки зорко пазеше и двамата от фенската любов. И има защо – Диляна не за първи път със зашеметяващ тоалет, разкриващ перфектната й фигура, по която със сигурност са се залепили като магнит всички околни погледи.

В същото време любимият й Асен Блатечки бе точно обратното – със сива неизгладена риза, разкопчана до гърдите и доста неугледен вид. Малкият Борил пък бе много стилен с късото си детско черно сако на райета.

От категорията