Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Манолова огласи за каква сума съди Борисов

Манолова огласи за каква сума съди Борисов

 

 

Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000 лева, съобщават от щаба й. Поводът е интервюто на министър-председателя в сутрешния блок на bTV, излъчено два дни преди балотажа на местните избори.

Според Манолова в медийната си изява „Борисов пряко внушава неверни клеветнически твърдения с ясно съзнание за тяхната невярност и при пълна липса на доказателства и дори физическа възможност тези събития да са се случили“.

В иска си тя посочва, че в столичния квартал „Воляук“ няма ромска общност и лидери, за каквито премиерът говори.

Бившият омбудсман посочва и, че не поддържа връзка с „Братя Галеви“, които са „в неизвестност за мен, за полицията и за българските граждани от датата на постановяване на присъдата им, благодарение на бездействието на изпълнителната власт, оглавявана от г-н Борисов“.

В профила си в социалната мрежа Манолова написа:

„Засегнато е доброто ми име и самочувствие на човек и политик, посветил професионалната си кариера и подчинил личния си живот в служба на обществото и хората. Клеветническите твърдения на Boyko Borissov ме възмутиха и разстроиха.“

<a href=Манолова съди Борисов" width="620" height="488" srcset="https://i0.wp.com/365novini.com/wp-content/uploads/2019/11/manolova-sadi-borisov-2.png?w=708&ssl=1 708w, https://i0.wp.com/365novini.com/wp-content/uploads/2019/11/manolova-sadi-borisov-2.png?resize=300,236&ssl=1 300w" sizes="(max-width: 620px) 100vw, 620px" data-recalc-dims="1">

Блиц

От категорията