Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » 4 KitKat  » Снимки, които ще ви отвратят и потресат едновременно, но за съжаление това е реалността за голяма част от българските момичета

Снимки, които ще ви отвратят и потресат едновременно, но за съжаление това е реалността за голяма част от българските момичета

Тези снимки могат да мотивират както нежния пол, така и силния. Възрастни успели мъже показват на младото поколение, че който е учил на младини, може да гушка красиви и млади жени на старини, защото повечето за пари са готови на всичко.

Момичетата също могат да се амбицират и да учат, за да не се наложи да се гушкат с някой, който може да им бъде баща. Каквото и да си говорим, това не е красива гледка и на всички им е ясно, че рядко може да става въпрос за истинска любов, въпреки че „годините нямат значение“, но все пак.

.

 

Този свят толкова се променя, че в днешно време не знаеш възрастните мъже до добре изглеждащите момичета, бащи ли са им, спонсори ли са им… Повечето млади девойки, които ссключват бракове по сметка със 70 – 80 годишни мъже, казват че „парите не са всичко“, дали?

 

За съжаление малко са дамите, които се показват с по-възрастните мъже, които реално плащат за вечерите, скъпите хотели, скъпите почивки, скъпите дрехи и бижута, скъпите телефони, лаптопи и най-вече любимото питие на всяка прости… извинете дама – шампанско Moet.  Дамите, които ежечасово публикуват снимки винстаграм и фейсбук и се конкурират, коя е по-вървежна, рядко показват, кой плаща за прищявките и как те се отблагодаряват.

 

 Мъжете, които плащат прищявките на младите кухи девойки:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 За съжаление това е все по-често практикувано и в България. Зад всяко трето добре изглеждащо момиче във фейсбук, стои някой възрастен спонсор в сянка. Някой, който получава плат и наслада, а в замяна плаща. Лесният път всеки го знае, обаче дами това е до време. Поколенията след вас също идват, те също искат лесните пари, да се возят в бързите коли и също искат да се къпят в шампанско! Всичко е временно!

От категорията