Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Жените във „Фермата“ хванаха брадвите СНИМКИ

Жените във „Фермата“ хванаха брадвите СНИМКИ

В абсолютни страшилища за мъжете в риалитито “Фермата” се превърнаха представителките на нежния пол през изминалата седмица. Задачата, която бе поставена в шоуто в последните 5 дни, бе жените и мъжете да си разменят ролите в домакинството, което доведе и до застрашаващи, и до комични ситуации.

Докато многодетната млада майка Веселка и английската възпитаничка Елизабет се разнасяха из двора на стопанството с брадви и моторни резачки, мачовците от шоуто кротко приготвяха зимнина и плетяха на две куки.

Драмата настъпи, когато дамите, запасани с чукове и всякакви опасни сечива, започнаха да се карат жестоко помежду си, недоволни от нарежданията на фермера на седмицата – блондинката Силвия.

Заради лошата организация на труда, който трябваше да доведе до доизграждането на навес за дърва, курник и нацепване на достатъчно дънери, жените влязоха в драматични разправии, сърдене, крясъци, дори рев.

Ситуацията първоначално сериозно стресира плетящите и готвещи мъже, но след това доведе до подигравки и шеги с въоръжените им до зъби съотборнички.

От категорията