Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ

Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ

АВТОВАЗ е патентовал дизайна на салона на новата Lada 4×4, върху който са се трудили 13 специалисти под ръководството на главния дизайнер на завода Стив Матин, който също е посочен сред авторите на проекта.

Интериорът на автомобила ще има класическо оформление с големи въздуховоди, екран, разположени в горната част на централната конзола и широк цифров приборен панел.

Централната конзола е леко обърната към водача, а специална козирка над приборния панел ни позволява да предполагаме, че колата ще прожектира част от информацията на предното стъкло на всъдехода.

Тънките седалки на новата Lada 4×4, благодарение на които автомобилът става по-просторен, имат странична опора дори на втория ред, където се появяват и въздуховодите на климатичната система.

В същото време, обаче, няма подглавник за петия пътник, както и горната част на гърба на седалката.

Според слуховете новото поколение Lada 4×4 се изгражда на платформата Renault-Nissan CMF-A и трябва да се появи в продажба през 2022 година.

Изображенията в документа за патентоването сякаш повтарят интериора на концептуалния автомобил 4×4 Vision, представен през 2018 г. на автомобилното изложение в Москва: 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

От категорията