Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Похотливи реплики провалят нахаканите свалячи

Похотливи реплики провалят нахаканите свалячи

95 процента от жените изобщо не се впечатляват, а дори намират за отблъскващо, когато мъжете използват реплики със сексуално съдържание в опитите си да ги заговорят. Това показват резултатите от допитването, направено във Великобритания по поръчка на разработващите нова апликация “Флирт Планет”.
Изводът е, че мъжете, които смятат, че с похотливи встъпителни реплики могат да спечелят вниманието на дамите, трябва да преосмислят поведението си, защото така няма да стигнат далеч, предупреждават авторите на проучването, цитирани от в. “Дейли стар”.

Вместо това представителките на нежния пол предпочитат семплите комплименти. Авторите на проучването са установили, че най-лошият опит да се привлече вниманието на една дама са реплики от сорта: “Харесвам роклята ти, но ще изглежда по-добре на пода в спалнята ми” или “Търся съкровище – мога ли да огледам ковчежето ти” (заигравка със значението на английската дума chest, която означава и ковчеже, и гърди).

Данните от допитването разкриват още, че жените не обичат да обсъждат предишни връзки или политика на първа среща.
Източник: Информационна агенция “Блиц”

От категорията