Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Георги Христов получи отличие Златен век

Георги Христов получи отличие Златен век

Христов, който е известен в средите на музикантите като доста краен, непремерен и нерядко злобен, този път си задържа езика зад зъбите. Той получи отличие “Златен век” като признание за приноса му в българската култура и не си позволи да се държи в типичния си стил.

По повод почетния знак, естрадният певец повече от възторжено написа в своя Фейсбук профил: “Скъпи мои приятели и почитатели, за първи път в моята кариера получавам признание от представители на изпълнителната власт! Това уважение няма материално измерение, но топли сърцето! То е признание на моя труд през годините и ме зареди изключително позитивно емоционално. Хубаво е след толкова години на сцената да разбера, че освен обичта и подкрепата на верните ми почитатели, съм оценен и от държавата, в която живея! Още един път – благодаря! Трогнат съм искрено! Горд съм, че съм българин! Скъпи мои приятели и почитатели, обичам ви! Бог да ви благослови!”

Изпълнителят на “Черно и бяло” не се издържа само от певческата си кариера и от години е собственик на ресторант.

Затова и високите му хонорарни изисквания често са причина все по-малко хора да желаят да го канят. Певецът е известен и с категоричното си становище, че щом някоя медия го кани като гост, трябва да заплати въпросната покана.

След журирането в музикален формат, двамата с ритонеца Здравко се хванаха за гушите. Едната причина била разликата в обещаното заплащане, а втората – не можели да се разберат кой е по-голям професионалист.

 

 

 

 

 

Източник: Blife.bg

От категорията