Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Мис Кучкова се появи гола в социалните мрежи

Мис Кучкова се появи гола в социалните мрежи

Мис плеймейт Елена Кучкова побърза да се похвали с фотосесията си за списание “Плейбой”. Кучкова публикува снимки на страницата си във Фейсбук, като от благоприличие прикри най-интимната част около бюста си със стикер звездичка.

Красавицата от Пазарджик отговори и на нападките, че има проблем с очите. Слухове за това се появиха след гостуването й в “Шоуто на Слави”.

“ха ха ха и все пак да отбележа , че нямам проблем с очите.Да , на участието при Слави, както и на самият конкурс имах “ечемик” , по дяволите !!! ечемик… нормално е ! Не съм била със лещи , мигли или каквото и да е.Дни преди конкурса го споделих това и с моите ФБ приятели,но странно как след конкурса изчезна.Ето на това му казвам аз зли очи и зли хора.Кълнат,проклинат но едно да знаете: всичко на този свят се връща.Никога няма да станете номер едно , защото в главите ви са само лоши мисли, а аз дори с поддуто око,с ечемик,пак спечелих и отново дерзайте !!!”, беше написала на стената си във facebook госпожица Кучкова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Blife.bg

От категорията