Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Денди излезе на светло

Денди излезе на светло

Денди категорично беше замразил изявите си пред фотообективите и дори отказваше да излиза от дома си, за да не му се налага да търпи подигравките на околнит

Любомир Милчев се появи за първи път от резила в изтрезвителя по Нова година в превъзходно настроение. За да демонстрира връщането си в парти живота, писателят от Дупница дори елегантно превъртя във вихъра на танца една от дамите на партито.

Денди категорично беше замразил изявите си пред фотообективите и дори отказваше да излиза от дома си, за да не му се налага да търпи подигравките на околните. След като всяко чудо минава за три дни той решил, че е време отново да покаже уникалния си стил и присъствие.

Публична тайна е, че странният Милчев отдавна се бори с пристрастеността си към чашката. Това е и причината законната му половинка, с която никога не са консумирали брака си, да го подложи на тежък и мъчителен развод.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Blife.bg

От категорията