Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Марго Роби една от най-горещите жени на Холивуд

Марго Роби една от най-горещите жени на Холивуд

Светската библия Vanity Fair вкара австралийката в списъка на най-горещите изгряващи актриси в Холивуд. По повод 20-годишнината на изданието, мацката засне ослепителна фотосесия, облечена в рокля с голи рамене, в цвят слонова кост, и разпусната руса коса, прибрана в ретро прическа.

Австралийската актриса вече има фен клуб в лицето на родните си фенове, заради ролята й на Дона Фрийман в “Съседи”. Въпреки това Марго е сравнително нова на международната филмова сцена.

Сексапилната актриса си спечели световна слава с въздействащата си роля редом до Леонардо Ди Каприо в номинирания за Оскар “Вълкът от Уолстрийт”.

Изглежда, че свободните австралийски дни са останали зад гърба на Роби, която е на прага на актьорската си кариера в Холивуд.

[embedplusvideo height=”315″ width=”560″ editlink=”http://bit.ly/1kkNpTJ” standard=”http://www.youtube.com/v/BwKzHA20EVQ?fs=1″ vars=”ytid=BwKzHA20EVQ&width=560&height=315&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7454″ /]
Източник: Blife.bg

 

От категорията