Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Rolls-Royce пуска още по-луксозен Drophead

Rolls-Royce пуска още по-луксозен Drophead

Скиците са хубаво нещо, единствените ограничения върху тях са самите предразсъдъци на дизайнера. Тези скици ни позволяват да станем свидетели на невероятни хрумвания, решения и идеи. От тях например може да видим как в Rolls-Royce възнамеряват да отдадат своята почит към сър Малкълм Кембъл. „Летящата лейди“ ще направи 35 броя от Phantom Drophead Coupe, които ще бъдат част от колекция, носеща названието Bespoke Waterspeed Collection.

1

Датата е 1 септември 1937, а мястото – границата между Швейцария и Италия. Сър Кембъл поставя рекорд за най-висока скорост по вода със своята лодка Bluebird K3, задвижвана от R-Type двигател на Rolls-Royce. Скоростта от 208,4 км/ч е достатъчна, за да подобри петгодишния рекорд на американците.В знак на уважение към Кембъл и неговата лодка за Drophead Coupe-тата от колекция Waterspeed ще бъдат използвани най-изисканите и съвременни материали. Цветът е специално създаден нюанс на синьото и носи гръмкото име Maggiore Blue. Освен него  впечатление правят и полираната стомана, и ръчно обработени дървени елементи, използвани в купето. Тази линия ще сложи началото на Bespoke индивидуалността на Rolls-Royce, която ще се предлага на всеки клиент.

2

Едно е сигурно, от марката знаят как да вземат парите на своите клиенти, така че с нетърпение очакваме представянето на тези уникални коли.

Ако искате да се почувствате част от историята, обезателно оставете името и адреса си на телефонния секретар на Rolls.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: TopGear.bg

От категорията