Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Естествената Кели Брук

Естествената Кели Брук

Тя е нещо повече от актриса и модел: апетитните форми на Кели Брук побъркват безброй ценители на женската красота! Формите й са така изразителни, че престижна марка бански костюми нае надарената Кели за последната си рекламна фотосесия в Маями.
 Снимките, които се появиха в мрежата са автентични, преди да ги естетизират чрез вълшебствата на Фотошопа.
 Кели Брук по бикини: как да не си привлечен, когато знаеш за какво точно става дума! Кели Брук има много почитатели, но и доста злъчни критици. Не са малко хората, за които килограмите на Кели са прекалено много.

Струва ли си тогава една рекламна кампания да залага на тяло, което  започне да свидетелства за хода на времето? Ако си говорим честно, Кели Брук наистина не е фин силует като ангелите на Victoria’s Secret . И ако не се грижи за себе си достатъчно, по сочните й форми скоро ще се появят гънки и целулит. Но всички са така преситени от съвършените фотошоп-продукти, че едно истинско тяло с дребните му недостатъци е истинска награда за очите.
1
Източник: Hotnews.bg

От категорията