Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Godzilla-та на Брайън О`Конър се продава на търг

Godzilla-та на Брайън О`Конър се продава на търг

Става въпрос за Nissan Skyline GT-R 34, каран от Уокър по време на снимките на „Бързи и яростни 4”. Автомобилът се намира в Германия и е оценен на зашеметяващите 1 000 000 евро (1 946 919 лв.). Преди да решите, че някой се опитва да забогатее от трагедията с Пол Уокър, ще ви опровергаем. Половината от сумата ще отиде за благотворителната организация, основана от актьора – Reach Out Worldwide (Помогни на света).

2 3 5 6 1
Този син GT-R е единственият от осем автомобила, оцелял при снимките на 4-тата серия от емблематичната поредица. Освен задължителната визия за филма колата всъщност си е доста пълноценен състезателен екземпляр. Разполага с 543 к.с, ролкейдж, подобрени спирачки от Rotora, алкантарен волан от Momo и петточкови колани от OMP. Сменени са окачването, гумите, изпускателната система и др. Тоест за тези пари освен филмова звезда получавате и машина, готова да ви донесе победа в почти всяко състезание. Стига да я изкарате на писта.

2
Това е вторият (и последен) Skyline GT-R 34, участвал в снимки на “Бързи и яростни”, който се продава. Тъй като в САЩ  този модел на Nissan е обявен за незаконен, има голяма вероятност да остане на европейска земя. Отвъд Океана Nissan Skyline GT-R 34 не покрива както екологичните норми, така и тестовете за безопасност. Също така левият волан се явява още една пречка за неговото съществуване там.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: TopGear.bg

От категорията