Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Една много добра реклама !

Една много добра реклама !

Най-продаваното уиски във Великобритания – Bell’s ни размаза с новата си, силно прочувствена и трогателна реклама. По наше скромно мнение това е най-вдъхновяващият рекламен клип от началото на годината до момента.

Видеото разказва историята на посивял мъж от Южна Африка, който, въпреки напредналата си възраст, е решен да се научи как да чете. Зрителите ще забележат, че главният герой гледа с копнеж витрината на една книжарница, преди с помощта на невероятен монтаж да започнат неговите неуморими усилия да постигне целта си.

Следваме мъжa от първите му стъпки към грамотността, през дребните неща от ежедневието, които използва, за да развие уменията си. Преживяваме неговите съмнения, сблъскваме се с трудностите, които среща по пътя си, за да можем най-накрая да съпреживеем и неговото щастие в една емоционална развръзка.

[embedplusvideo height=”315″ width=”560″ editlink=”http://bit.ly/1ld9TEb” standard=”http://www.youtube.com/v/VteDp3IK-60?fs=1″ vars=”ytid=VteDp3IK-60&width=560&height=315&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3941″ /]
Източник: div.bg

От категорията