Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Галена с рекордни награди в Планета

Галена с рекордни награди в Планета

Безспорен лидер в номинациите в различните категории на 12-тите Годишни музикални награди на телевизия “Планета” е Галена. Звездата на музикална компания “Пайнер” е с цели 13 номинации, две от които са заедно с дуетната й половинка – Фики за песента “Кой”. Съвместният им проект ще се бори за наградите “Дуетна песен” и “Песен на 2013”, като във втората категория Галена участва и със самостоятелната си песен “Дай ми”. Този интересен проект присъства и в още няколко номинации – за “Дискотечен хит”, “Видеоклип” и за “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”.

Хитовото трио на Галена, Преслава и Борис Дали – “Бутилка”, също им донесе номинация за “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”.

Винаги аткрактивната в своите изяви Галена ще премери сили и за “Оригинално присъствие на концертната сцена” и “Оригинално присъствие на клубната сцена”. Съвсем очаквано звездата е включена и в категорията “Посланик на българската музика зад граница”, заради многобройните й концерти и успехи по света. Галена и баладата, подарена от феновете за рождения й ден – “Истински щастлива”, са един от претендентите за приза “Баладичен хит на годината”. И не на последно място, но съвсем закономерно, Галена е номинирана за двете най-желани награди – “Певица” и “Музикален идол” на 2013 г.

От категорията