Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Фенка рискува живота си за Енрике Иглесиас

Фенка рискува живота си за Енрике Иглесиас

Певецът Енрике Иглесиас очевидно е много желан от почитателките си, след като една от тях дори рискува живота си, за да го срещне.

По време на почивката си с дългогодишната си половинка Анна Курникова Иглесиас бил силно обезпокоен от негова вярна почитателка, която преплувала много опасен район в морето, за да се добере до изпълнителя. След като изплувала необходимото разстояние, девойката прескочила висока дига и се озовала на мястото, където Енрике и Анна отседнали.

“Тя прескочи стената, аз се събудих и я видях да се разхожда наоколо.

Помислих си: Какво е това? Можеш да стигнеш до мен само по вода, а това може да бъде много опасно. Охраната я задържа и ме попита дали искам да повдигна обвинения срещу нея, но аз, разбира се, отказах”, разказа Енрике пред британски вестник. “Първото нещо, което направих беше да отида и да проверя дали е добре. Денят беше студен, а тя цялата беше мокра. Бях потресен, че е поела такъв риск просто, за да ме види.

Половинката на Енрике приела ситуацията доста хладнокръвно, а той не пропусна да отбележи колко се гордее с нея. “Анна беше достатъчно мила да й даде дрехи, а после я изпратихме до хотела, в който беше отседнала и се уверихме, че всичко с нея е наред. Моята приятелка е много сладка и мила, когато става въпрос за подобни ситуации. Постянно ми се налага да бъда в компанията на много мои фенки, но Анна няма нищо против”, коментира Енрике.

Слуховете за пореден път разделиха двойката през октомври миналата година, но връзката на двамата изглежда по-здрава отвсякога. Енрике смята, че с Анна са успели да намерят най-правилния начин да запазят любовната искра жива след цели 13 години заедно. “Любовта и сексът са от решаващо значение за поддържането на една връзка жива. Хората си мислят, че налице трябва да бъде само едно от двете, но аз мисля, че в комбинация са много по-важни”, категоричен е певецът.

От категорията