Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Росен Петров хвърли оставката си в ефир

Росен Петров хвърли оставката си в ефир

“Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията “България без цензура”, обяви водещият на „Нека говорят” по bTV Росен Петров в студиото, където бе поканил лидера на новата партия Николай Бареков. Той извади от джоба си измачкано листче и прочете заявлението си. Новината обаче не беше никаква изненада за Бареков. “Росен Петров не е член на партията към този момент”, обяви минута по-рано бившият журналист, след като водещият на предаването разкри, че от bTV са го накарали да подпише документ, че не е част от “България без цензура”.

В противен случай заплашили още от днес да го заменят с друг водещ.
Накрая Росен Петров връчи театрално офицерския си кортик на Бареков, който се бръкна да му даде стотинки според поверието. “За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години”, бяха последните думи на бившия сценарист на Слави Трифонов към зрителите на bTV. Така той даде да се разбере, че това е последното му предаване в медията.

От категорията