Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Ники Кънчев и Ани Салич са първата двойка в Стани богат

Ники Кънчев и Ани Салич са първата двойка в Стани богат

За първи път в историята на „Стани богат” водещият става от своя стол, за да влезе в ролята на пълноправен участник… Днес в 20.00 ч. по Нова, най-интересната телевизионна игра ще започне с неочаквана смяна на местата. Ники Кънчев няма да задава въпросите, а точно обратното – ще търси отговорите. Този прецедент се случва, след като само веднъж в над 10-годишната история на шоуто той сяда на стола на богатството, за да отговори на един единствен въпрос.

Сега обаче ще играе като всеки друг участник и ще го направи в името на най-новата социално-отговорна инициатива на Нова – Game changers. А човекът, с когото ще играе в тандем, е най-новото лице на Нова и жената, която ще бъде посланик на благотворителната кауза – Ани Салич.

1
Именно тя ще бъде лице на Game changers – инициатива, създадена на принципите на социалното предприемачество /отговорна за инициативата в световен план е фондация Reach for change/. Това е ново ниво на благотворителност, основано на идеите, които не просто помагат на хората, но едновременно с това са бизнес устойчиви и учат нуждаещите се как да се развиват, как да бъдат самостоятелни и независими.

2
В студиото на шоуто тя ще разкаже повече за своята роля и какво я очаква занапред. И докато Ани Салич и Ники Кънчев са на стола на богатството, оправдавайки напълно мотото на сезона – „Сезон на професионалистите”, в стола на Ники Кънчев ще седне друг журналист – радио гласът на Дарик – Драго Симеонов. Тандемът Кънчев – Салич ще отговаря на въпроси, свързани с българския химн, Нелсън Мандела, Мами от „Отнесени от вихъра” и олимпийското лого.
Източник: hotnews.bg

От категорията