Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Забравените кътчета на женското тяло

Забравените кътчета на женското тяло

Женското тяло е един безкраен лабиринт (оттук идва и името “лабия” бел.ред.) от удоволствия. Почти няма кътче, което да не откликне на получените нежни ласки, но все пак някои от тези центрове на насладатa остават пренебрегвани от повечето любовници. Предлагаме ви да се разходим из тези ерогенни зони и да опитаме да не ги забравим следващия път, когато се отправим на интимен туризъм из дебрите на женското тяло…

Пръстите на краката

Краката ни цял ден са подложени на доволно високо натоварване.

Именно затова в края на работния ден един масаж на ходилата ще отпусне любимия човек и ще го настрои за любовна игра. А докато тече масажът, не пропускайте да обърнете внимание и на пръстите на краката. Чувствителната им кожа е достатъчно деликатна, за да може една целувка или нежно докосване да отключи желанието за романтични наслаждения у дамата ви. Внимавайте само да не предизвикате гъдел!

Косите

На пръв поглед косите са толкова далеч от интимните зони, колкото е далеч и Пловдив от плажовете на Хавай, но се оказва, че върху горната част на главата са разположени практически толкова нервни окончания, колкото и коса. Всеки косъм има свой нерв. Съвсем слабо докосване до косъма формира възбуждащ импулс, който бива изпращан директно в мозъка на жената, затова и едно леко прокарване на пръсти през дамските коси ще събуди сексуалния звяр у вашата партньорка.

Очите и клепачите

Като изключим визуалната възбуда, която зрението осигурява на мозъка, оказва се, че очите и клепачите могат да осигурят желание за плътска наслада и по съвсем емпиричен път. Деликатната кожа на клепачите е високочувствителна на допир и когато бъде използван правилно големият брой нервни окончания върху нея, може да сътвори чудеса. Още повече, ако жената допусне физически контакт до тази добре охранявана от условни рефлекси зона, то значи тя със сигурност ви се доверява.

Носът

Този обонятелен орган притежава високо ниво на възприятия, затова и влиза в настоящия списък. За съжаление, да бъде приведен правилно в услуга на интимните ласки не се отдава всекиму, но пък една нежна целувка винаги върши работа, нали?

Кръстът

И тази зона остава пренебрегната от голяма част от изследователите на женското тяло. А всъщност зоната в ниските части на гърба и малко над дупето буквално може да подлуди партньорката ви. Мъжете, които отделят внимание на тази част от жената, определено имат шанс да се класират в категорията “любовник на месеца”, особено ако те са единствените партньори на дамата.

1181633

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Div.bg

От категорията