Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Полицията в Дубай най-накрая си взе Bugatti Veyron

Полицията в Дубай най-накрая си взе Bugatti Veyron

В края на миналата година от Дубайската полиция отрекоха напълно намеренията си да купуват Bugatti Veyron. На салона в Дубай ведомството разположи Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental, Mercedes-Benz SLS AMG, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, McLaren 12C, BMW M6 Gran Coupe, Audi R8 и Nissan GT-R, а новото попълнение бе Brabus B63S. Главният офицер на щанда се кълнеше, че да купуват Veyron, въпреки слуховете, и ето, че явно не е информиран от по-високо стоящите. Първият полицейски Bugatti Veyron е факт.

Звездната гвардия е една от атракциите в града, заедно с островите палми, Бурдж-Ал Араб и Бурдж Тауър.

Все още не е обявено кой ще кара автомобила. Полицията гласува доверие на две дами за Ferrari FF и Lamborghini Aventador. Ние не можем да проумеем как ще се справи полицията в Дубай с тези оскъдни автомобили.Може би трябва да им отпуснат малко средства та да си купят поне един болид от Формула 1.

 

[embedplusvideo height=”315″ width=”560″ editlink=”http://bit.ly/1ePtdWh” standard=”http://www.youtube.com/v/R0Kz4Ta6qw0?fs=1″ vars=”ytid=R0Kz4Ta6qw0&width=560&height=315&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7151″ /]
Източник: autobild.bg

От категорията