Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Забраниха оралната любов във Вирджиния

Забраниха оралната любов във Вирджиния

Започваме седмицата с много жестоки новини за хората от Вирджиния, САЩ, след дълги съвети стана ясно, че властите ще класифицират оралната любов като незаконна между тийнейджъри на възраст от 15-17 години, но пък вагиналният секс остава разрешен за похотливците на същата възраст.
 Причината за тази забрана се крие в идеята, че така законодателството ще може да преследва възрастни, които получават този вид ласка от подрастващите, което е справедливо, но продължаваме с допълнението, че ако възрастен прави секс с малолетна девойка, той няма да бъде преследван от закона. С други думи, педофилите могат спокойно да се разходят до Вирджиния, но само, ако не предоставят кларинета си на музикалната индустрия.
 Сексолозите, от друга страна, са изумени от този закон, защото оралната любов е акт, който се проявява много преди пълния полов контакт и се смята за алтернатива, която може да ги “подготви” (поне такъв е термина) за същинската част и да предпази младите девойки от нежеланата бременност.

Французите отдавна смятат, че това е много добра алтернатива, англичаните също са по-свободолюбиви, когато става въпрос за едно соло на тромпета, докато американците продължават да вярват, че това не е полезно за независимата женска личност.
 Англичанките на възраст от 18 до 25 години са решили да използват този начин за задоволяване, защото е най-добрият заместител, когато не искат да стигат до край с човек, в когото не са сигурни – това е техният начин за тестване на връзката (искаме да станем тестери). И всичко това опира до разбирането на това изкуство в женската глава, която смята, че този сексуален контакт се изразява като тоталната доминация на мъжа и сексуалното омаловажаване на жената.
 А ти омаловажаваш ли сексуално твоята любима или предпочиташ всичко да бъде законно?

Източник: men.bg

От категорията