Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Последствията за които никой не говори

Последствията за които никой не говори

Пластична операция прати в кома 18-годишно момиче и съсипа живота му завинаги. През август миналата година Линда Перес решила да направи подобрения на гърдите си, като сложи силиконови импланти. Операцията преминала успешно, но само час след това Линда изпаднала в кома. Два месеца живяла на апарат и лекарите не давали почти никаква надежда да се събуди.

За щастие това се случило, но днес госпожица Перес не може да говори и да се движи самостоятелно. Лекарите така и не успели да разберат каква е точната причина за изпадането в кома, но са категорични, че ако момичето не е ползвало услугите на пластичен хирург, е щяло да бъде в отлично здраве.

2

„На някои просто не им понася операцията. Това е пълна упойка е не е така лесна, както си мислят повечето момичета и както я представят лекарите. Това е сложна операция и е възможно да има подобни последствия”, коментират специалисти. Родителите на Линда остават оптимисти, че момичето им някой ден може да се възстанови, но засега единственият напредък е, че е изписана от болницата и диша самостоятелно.

1

 

Източник: dnes-24.com

 

От категорията