Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Мариан Вълев (куката) и Емануела

Мариан Вълев (куката) и Емануела

Звездата от „Под прикритие” Мариан Вълев-Куката преследва Емануела в опит да я вкара в леглото си. Актьорът хвърлил око на скандалната фолкаджийка миналата седмица, когато се засекли на снимачната площадка на криминалния сериал. За епизодичната си роля Емануела влязла в образа на момиче на повикване, което Куката привиква за едни по-интимни услуги. Сценаристите и снимачният екип направо подивяли от възторг от сцените, в които Вълев и Емануела са в опасна близост.

Снимките на два пъти дори били прекъсвани, след като Куката се възбудил и еректиралият му член „избол” камерата на оператора.
1
Още преди края на снимачния ден, актьорът, известен с честата смяна на партньорките си, се опитал да впечатли Емануела, издават от екипа. Чалга дивата обаче го отрязала за номера на телефона й, понеже в момента била лудо влюбена в друг мъж, който упорито крие. Въпреки това Вълев успял да се сдобие със заветните цифри и от няколко дни тероризирал певицата с покани за срещи. Звездата на „Ара” обаче не дърпала като дявол от тамян, след като бивши бройки на Куката я информирали за сексуалната му немощ. Мариян Вълев изпитвал огромни трудности при „вдигането на самолета”, като, мълви се, за това били виновни алкохолът и някои упойващи субстанции, с които талантливият актьор регулярно прекалявал

 

От категорията