Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Мишел Обама дърпа ушите на Бийбър

Мишел Обама дърпа ушите на Бийбър

Покрай зачестилите в последно време скандали с 19-годишния изпълнител Мишел Обама реши да даде няколко съвета на родителите му. Първата дама на САЩ сподели, че ако Джъстин Бийбър беше неин син, щеше да го държи “наблизо”. А ако беше наше момче,щеше даже да отнесе няколко пердаха,заради това си държание.Разбирасе първата дама на САЩ подходи доста дипломатично.

“Бих го държала наблизо. Не знам дали в случая са нужни повече съвети, или повече действия”, призна тя в интервю за Univision Radio. “Вероятно бих отделяла повече време, за да бъда заедно с него – да поговорим, да видим кои хора са в живота му и кои – не.”

Мишел, която е майка на 12-годишната Саша и 15-годишната Малия, добави още: “Научих това от своите деца. Те имат нужда да съм близо до тях, да им давам съвети като родител. Имат нужда да ме виждат всеки ден, защото все още са деца. Както и Джъстин. Затова бих го държала наблизо.”

Изказванията на първата дама бяха по повод петицията за депортиране на канадеца Бийбър от САЩ. До момента близо 250 000 души са подписали документа, изискващ официално разрешение от Овалния кабинет. Прессекретарят на Белия дом – Джей Карни съобщи, че много скоро ще има официален отговор.

От категорията