Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Захари Бахаров напуска Под прикритие

Захари Бахаров напуска Под прикритие

Един от най-харесваните актьори в „Под прикритие” – Захари Бахаров, е сред вероятните персонажи, с които зрителите ще се разделят.
 За разлика от Ивайло Захариев, който ще бъде убит по желание на шефовете, Бахаров най-вероятно ще си тръгне по свое собствено настояване от поредицата, мълви се в арт съсловието.
 Той имал страхотен усет кога един проект е успешен и кога върви към провал. Напоследък Захари усещал, че корабът потъва, и искал да се спаси, преди сериалът да изгуби и последния си фен.

Актьорът си давал сметка, че образът на Иво Андонов започва да губи от нелогичния сценарий и общото ниско ниво на поредицата.
 „Бахара се тревожи, че ако сериалът продължава да бъде оплюван заради гафовете си и многото нелепи диалози, той самият ще изгуби част от реномето си”, разкриха приятели на актьора.
 В момента Захари вади достатъчно пари от многобройните ангажименти, които има и като телевизионен водещ, както и в театъра, и вече няма особено много нужда от „Под прикритие”. Екранният Иво Андонов се притеснявал, че това прозвище и тази роля ще му се лепне и вече ще го канят само за роли на мафиот и гангстер. А именно това му дошло до гуша. „Захари иска нещо по-разнообразно, някой филм, който да носи и някаква друга идея, освен престрелки и груб секс”, коментират приятели на актьора. На този етап обаче Иво Андонов остава в сериала. Вчера папараци на „Всеки ден” заснеха звездата на поредните снимки за поредицата, които се проведоха в центъра на София. Актьорът се бе дегизирал с шапка-капутка в студа, докато чака реда си. Поради ранния час Захари бе видимо сънен и обърна 2 кафета, за да влезе в час.

Източник: hotnews.bg

От категорията