Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Бащата на 100 кила: Сине, обади ми се!

Бащата на 100 кила: Сине, обади ми се!

Бащата на рапъра 100 кила, когото не е виждал от 15 години, отчаяно се опитва да се свърже със сина си.

Димитър Янакиев потърси „Всеки ден” с молба да публикуваме писмо, написано до Явор, както се казва всъщност популярният певец, тъй като всички останали опити на отчаяния баща да говори с него не дали абсолютно никакъв резултат.

Родителите на днешната рап звезда се разделили, когато той е на 6 години. Първоначално за него и брат му се грижели и майката, и бащата, но впоследствие икономическите условия наложили бившата съпруга на Янакиев да замине да работи в Гърция.

През това време бащата се грижел сам за децата, а майката им помагала финансово.
1
Нещата се променили след 1998 г., обяснява Янакиев. Тогава бившата му съпруга внезапно забранила на децата да се виждат с баща си и ги заплашила, че ще спре да им праща пари, ако се виждат или чуват с него. Той се почувствал излишен и бил принуден да се оттегли. Родителят яростно отрича тиражираните версии, че е изоставил семейството си и никога повече не е търсил сина си.

Димитър е музикант по професия, но в момента не се занимава с музика. За успеха на скандалния рапър казва, че Явор е постигнал това, което той не е успял. Не одобрявал нецензурните текстове на сина си и не харесвал рап, но е категоричен, че не го осъжда и го обича въпреки всичко.

Варненският рапър 100 кила нашумя покрай партньорството си с Мишо Шамара. Провокативните му песни бързо го правят известен и печели много фенове сред младежите. Името му често се свързва със скандали. През 2013 г. участва в „Къртицата” по ТВ7.

„Всеки ден” публикува писмото на Димитър Янакиев в отделно каре без редакторска намеса. Таткото на певеца не пожела да ни предостави своя снимка. Потърсихме и рапъра за коментар, но той не си вдигна мобилния телефон.
“Писмо до моя син Явор Янакиев, известен като „Г-н 100 кила” Многообичан и единствен мой сине Явор, Знам, че имаш наложена забрана от майка си да не се виждаме и чуваме, но разбери – никой не бива да ми отнема правото на родител. Аз съм ти дал името и то има дълбоки корени, от които ти нямаш никаква представа. Искам да ти припомня периода от 1993 до 1998 г., когато бяхме тримата сами, а майка ти беше и още е в странство в своята втора родина Гърция. Не можеш да отречеш моята всеотдайна грижа към теб и въпросния Мирослав. А сега, когато си достатъчно голям, трябва да разбереш истината за нашето семейство. Тази истина не искам да я погреба, не искам да я взема в отвъдното, искам да я споделя с теб. Ако не желаеш, ще я споделя на друго място, за да ми олекне. Затова, моля те, потърси ме! Моят телефонен номер е 0893 997-538. Просто набери смелост и го набери! С надежда и очакване съм.
 
Искрено твой баща – Димитър Янакиев”
Източник: hotnews.bg

От категорията