Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Мая Илиева избяга в Доминиканa

Мая Илиева избяга в Доминиканa

Мая Илиева избяга чак в Доминикана, за да си спести данданията около скандалните и непоказвани досега кадри от сватбата си с боса на ВИС-2 Жоро Илиев, научи „Всеки ден”. От две седмици те се излъчват в предаването „Поверително от Н.Л.” по ТВ7 и предизвикват тотална истерия. Преди дни вдовицата на Главния стегнала куфарите и отпрашила заедно с децата към къщата си в островната държава, за да избегне шума около събитието и гостите му – бизнесмени, шоумени, но най-вече легендарните мутри на прехода, повечето от които покойници, пише ”Всеки ден”.

На 9 февруари уникалните кадри от джамборето, събрало елита на подземния свят в митичния ресторант „Мираж” на 24 април 1994 г., бяха показани за пръв път в предаването на ТВ7. Пикантното видео е с продължителност над 8 часа. Лентата се превърна в мини сериал, който се върти от две съботи поред в праймтайма и това ще продължи още няколко седмици. Интимното събитие и главните герои в него упорито се пазеха в тайна 20 години.

1
Сега обаче започнаха да излизат кадри, които показват „добре облечените бизнесмени” на България в доста кофти светлина. Във видеото се открояват такива спорни личности като Младен Михалев – Маджо, който се прегръща с младоженеца, бизнес партньора на Бойко Борисов – Румен Николов – Пашата, футболния бос Коко Динев и покойния кум на звездната двойка – Румен Маринов – Нарциса. Събитието е уважено и от бизнесмени от калибъра на Гриша Ганчев, шоумени като Миодраг Иванов, Август Попов и Камен Воденичаров. След като първите кадри от сватбата видяха бял свят, Мая Илиева избесня: „Потресена съм! Защо не оставят Жоро да почива в мир?!”. Сега се оказа, че вдовицата е решила кардинално проблема, събирайки си куфарите за Доминикана.

1
*Братята Жоро и Васил (вдясно) минути преди старта на празненството пред ресторант “Мираж”

Източник: hotnews

От категорията