Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Загина втори пилот от филма Rush (С пълна газ)

Загина втори пилот от филма Rush (С пълна газ)

Италианският пилот и каскадьор Мауро Пане е открит от полицията мъртъв в своя автомобил във воден канал до Гамболо, Северна Италия. Заедно с него е загинала и неизвестна за момента жена. 50-годишният Пане участва във филма за Формула 1 на Рон Хауърд – “С пълна газ” (Rush) като пилот и дубльор на Даниел Брюл (Ники Лауда) в опасните сцени.

Само преди няколко месеца в катастрофа на писта като инструктор загина Шийн Едуардс, който игра в “С пълна газ” (Rush)  своя баща Гай, един от пилотите, които изваждат Ники Лауда от горящата кола в Германия 1876 г.

Полицията в Павия е издирвала Пане от неделя, когато е съобщено за изчезването му. Белият му автомобил Renault Megane е намерен на около 20 км от родния му град Саназаро.

През 2008 г. Пане спечели шампионата за исторически болиди Формула 1 с 6-колесния Tyrrell P34. Част от колите в “С пълна газ” са негова собственост. Италианецът бе тестови пилот на Minadi.

 

Източник: autobild

От категорията