Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Звездните домове, които в момента се продават

Звездните домове, които в момента се продават

В момента много изключителни домове на холивудски звезди присъстват на пазара за недвижими имоти с табелка “Продава се“.

Собствениците на имотите ще спечелят доста от продажбата, тъй като са купили къщите доста по-евтино няколко години по-рано.

Прелестните имоти на Селин Дион във Флорида: 72 млн. долара

През 2004 и 2008 канадската певица купи две къщи на остров Юпитер във Флорида.

  Впоследствие превърна двата имота в оазис, който изглежда като луксозен курорт със собствен  воден парк. Има няколко басейна, красив мост и рекичка, която свързва отделните къщи.

 

161748

Снимка: Trulia

Живописната къща на Ричард Гиър в Ню Хейвън: 65 млн. долара

Ню Хейвън в Ню Йорк е прелестно местенце, а любимецът на жените направи наистина добра инвестиция, като купи два имота там на обща стойност под 9 милиона. В момента цената е много, много по-висока и включва: над 1000 кв.м. жилищна площ, 12 спални, 12 бани и цели 100 метра от бреговата ивица.

161749

Снимка: Realtor

Имението на Катрин Хепбърн във Фенуик: 28 млн. долара

Красиво местенце с интересна история. Родителите на Хепбърн са построили къщата през 1913 година, а след това се е наложило да я изграждат наново, след като е била разрушена от опустошителен ураган. Великата актриса живя там до смъртта си през 2003 г., а на следващата година имението бе купено за 6 милиона долара. Както се вижда, сега цената му е в пъти по-висока.

161746

Kрасивата къща на Мел Гибсън в Малибу: 14,5 млн. долара

Семейната къща на актьорa също се продава. Построена е в романтичен испански стил и освен 600 кв. м. Жилищна площ, може да се похвали с външен басейн, тенис корт и идеално поддържани градини.

161747

Снимка: MLS

Внушителният дом на Шон Комбс в Ню Джърси: 13,5 млн. долара

Пъф Деди, Пи Диди или просто Диди – както и да избере да се нарича, Шон Комбс си остава най-богатият хип-хоп изпълнител според класацията на списание „Форбс“. Нетната стойност на имуществото му възлиза на 575 млн. долара, а откакто неотдавна си купи къща в Лос Анджелис, предпочита да прекрава времето си там. Затова и красивият му имот в Ню Джърси е обявен за продан.

161750

Снимка: Virtual Globetrotting

Китната къща на д-р Фил в Бевърли Хилс: 6,25 млн. долара

Популярният водещ и психолог за пореден път е обявил за продан прекрасен имот в Бевърли Хилс. По подобие на останалите му къщи, и тази е издържана в средиземноморски стил. Има си басейн, СПА и градина, която прилича на красив парк за отмора.

От категорията