Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Как да превърнеш контейнер в дом за живеене

Как да превърнеш контейнер в дом за живеене

Тук са осем от най-зрелищните жилищни пространства, направени от рециклирани контейнери за транспортиране. Ако ви харесва тази идея, има няколко компании, които могат да ви помогнат да се създаде невероятен дом точно като тях. Понякога просто трябва да оставиш въображението ти да те води.

 

1. Домът на Дейвид Фенстър (David Fenster)  е цели 1200 кв.

фута.Жилището се намира в Санта Крус, планините на Калифорния.

1

2

3

4

5

 

2. Студио/дома  в Савана, Джорджия

6

7

8

9

3. Има четири 40-футови контейнера, които съставят този дом, който се намира в El Tiemblo, Испания. Тя е проектирана от James & Мау Arquitectura и построен от Infinski.

4

3

2

1

4. Ectotech Design построяват това красиво 2300 кв. фута място за живеене. Изградено е от контейнери за доставка в пустинята Мохаве.
1

 

5. Poteet Architects създават тази къща за гости в San Antonio. Къщата е разположена само върху 360 квадратни метра, и разполага с хол, кабинет, баня и тераса.

2

3

4

5

6

7

6. Дизайнерският екип от Studio H:T добавя два контейнери за съхранение на външните повърхности на предварително съществуваща структура в тази къща край Колорадо

1

7. Бенджамин Гарсия Саксе създава този дом с помощта на два 40 футови корабни контейнера. Този дом се намира в Сан Хосе, Коста Рика и е построена с бюджет от $ 40,000.

2

3

4

5

6

7

8

 

8. Тази контейнерова къща в Флагстаф, Аризона е била построена от Ecosa Design Studio. Тя е направена от шест контейнера и предлага бетонни подове, стъкло, дървени елементи и дори има тераса на покрива.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

От категорията