Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя

Перкусионистът Калин Вельов и половинката му Диана разказаха в ефира на TV7 как са започнали връзката си, как се е появила дъщеря им Карина и кога ще вдигнат сватба. Музикантът обясни, че връзката им е започна малко преди да снима клипа на „Отново е лято”. “Само малко бяхме консумирали любовта си, но после нещата се задълбочиха”, допълни той. Диана обаче го прекъсна, за да разкаже в подробности.

„Примами ме с караваната си, защото аз бях само на палатка. Започнахме да пътуваме много с мотора. Ходихме до Турция. Всичко беше много бурно, а детето го направихме някъде по пътя, сред природата”, с усмивка добави чаровната половинка на Калин.

Тя разказа, че Вельов изобщо не може да устои на дъщеря си и буквално се разтапя пред нея. „Само като се прибере и се вкопчва в Карина”, сподели Диана.

„Направихме й погачата в София и през нощта тръгнахме за морето, а когато стана на годинка вече я водехме на палатка. Расте сред пясък и вълни. Качваше се на каяк и скутер”, допълни тя. „Искаме да я закърмим с любов към природата”, обясни и самият Калин.

„Искаме да имаме и второ дете, но ще си дадем малко почивка”, разкри Калин. Диана пък призна, че сватбата не е на дневен ред. „Взаимоотношенията ни са на първо място. Пък и той вече ми е предлагал!”, сподели за пръв път Диана. И двамата обаче са на едно мнение – искат да се порадват на живота и да си го живеят както до сега.

 

Източник: Blitz

От категорията