Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Предлагат на малката Крисия собствено шоу

Предлагат на малката Крисия собствено шоу

Крисия Тодорова е абсолютен феномен. Тя доказа това за пореден път с първата си сериозна изява на голямата сцена – концертът й в родния Разград навръх 3 март, който бе излъчен по Би Ти Ви в неделя вечер. 9-годишното дете, за което се чу само преди 2 месеца, събра пред екраните половин България и вече няма съмнение, че е истинска звезда. Още с първите си изпълнения на конкурса в „Шоуто на Слави” за партньорка на г-н Андреев тя грабна сърцата на зрителите и заковаваше огромна аудитория пред телевизорите в четвъртък и петък вечер и заслужено спечели място в ефира.

Това, което направи през уикенда обаче, е още по-голяма сензация, категорични са от екипа на Дългия и от цялата медия.

 Крисия е натрупала рекорден рейтинг и са я гледали близо половината от хората с дистанционно в ръка в неделя от 20 ч. вечерта. Според официалните данни за рейтингите тя е събрала двойно повече публика от концерта на Лили Иванова, който бе излъчен на Бъдни вечер, и почти равен брой зрители с абсолютните хитове на ефира в последните години – сериалите на Би Ти Ви „Листопад” и „Перла”. Така тя буквално размаза досегашните първенци в неделния ефир – героите на „Под прикритие” Джаро, Иво Андонов, Куката и инспектор Попов. При това само за 20 минути, за колкото се засече изявата й с кримката, която нарочно бе излъчена от БНТ по-късно.

 От националната телевизия още в петък изпаднаха в паника, след като стана ясно, че Би Ти Ви пуска Крисия в един и същи час срещу „Под прикритие”. След 2 дни умуване програмната директорка и продуцентка на сериала Севда Шишманова неочаквано реши да направи рокада и да не рискува да изправи любимото си тв отроче срещу детето-чудо на Слави. Така вместо в 20 ч. да стартира хитовата кримка, в последния момент бе пуснат документален филм, което не бе и отразено в програмата на медията и ядоса верните фенове на мафиотите от „Под прикритие”. Те се развихриха на екрана чак в 22 ч., но и това не бе достатъчно късно, защото Крисия и компания продължаваха да пеят по Би Ти Ви и в крайна сметка тя влезе в пряка конкуренция със сериала, като всъщност доказа, че е без конкуренция, защото не само запази зрителите си, но и ги увеличи, сочат подробните измервания на гледаемостта на телевизиите.

 За целия концерт на Крисия рейтингът й е над 15 пункта, а делът на зрителите – цели 42%. Това означава, че всеки втори пред екрана в неделя вечер е гледал изпълненията на детето-чудо и с подобна популярност не може да се похвали нито една друга българска програма. За сравнение „Под прикритие” е калкулирал в неделя вечер средно 5 на сто рейтинг и около 18% зрителски дял, като първите 20 минути в пряка надпревара с разградчанката, резултатите са 4 пъти по-ниски и едва след края на изявата й, зрителите са превключили на БНТ.

 „Това дете може да бъде наречено само феномен. То е целунато от Бог, защото няма по какъв друг начин да се обясни невероятната й харизма, с която омагьосва всеки, който я е чул как пее. Прави са някои музиковеди, че не пее идеално през цялото време, но пък докосна душите на хората с гласа си, което както се вижда, е доста по-важно. Артистичната Крисия е прецедент и за бързо изгряла звезда в България”, убедени са хората от „Шоуто на Слави”.

 Много от тях, най-вече актьорите, в началото на изявите й се чувстваха застрашени от славата на малката разградчанка и обидени, че едно дете може да е по-харесвано в пъти от тях. Сега обаче всички до един са запленени от момиченцето и са единодушни, че тя заслужава народната любов и наистина е звезда. В шоуто даже са притеснени да не би заради огромния си успех Крисия да ги напусне.

 Такива слухове имало напоследък в Би Ти Ви, тъй като ръководството смятало, че талантът и харизмата на детето, с която привлича зрители не трябва да се хаби само при Дългия в петък вечер. Затова имало идея на разградчанката да се намери по-редовно място в ефира и то в праймтайма. Какво ще бъде то засега не било ясно, но пък от медията ясно дали на Слави да разбере, че трябва да е готов да им даде Крисия, когато им потрябва, нищо, че е негово откритие. Дългия нямал как да се противопостави на изявите на детето извън шоуто, а и не искал да си има проблеми с новото ръководство, с което уж се разбра за параметрите на съвместната им работа и бетонира поне за ще година мястото си в ефир.

 В екипа на учиндолствия шоумен също дочули, че ръководството се кани да им открадне Крисия и да й даде собствено шоу, но по думите им това нямало да стане в близко бъдеще. Сега детето-чудо щяло да се изявява извън шоуто единствено в „България търси талант”. Там тя щяла да се появи няколко пъти в праймтайма – като помощничка на водещата Мария Силвестър и като жури, когато някой от титулярния състав отсъства. Първите й появи щели да са още на старта на финалните епизоди на риалитито за таланти, тъй като в момента още текат записите от кастингите.

Източник: pik

От категорията