Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Стив Ъруин намушкан стотици пъти от ската, който го уби ! (видео)

Стив Ъруин намушкан стотици пъти от ската, който го уби ! (видео)

Ловецът на крокодили Стив Ъруин е намушкан “стотици пъти” от отровния скат, който го уби във водите на Големия бариерен риф.

Това твърди операторът на легендарния австралийски природолюбител и телевизионна звезда.

За първи път Джъстин Лайънс разказа публично за последните мигове от живота на 44-годишния Ъруин, отишъл си доста нелепо по време на подводни снимки през септември 2006 г.

“Рибата го промуши безброй пъти, сигурно над сто”, сподели Лайънс пред австралийската телевизия “Студио 10″.

Според разказа му въпросната морска лисица е била “доста масивна”.

Шипът й направо мина през гърдите на Стив, все едно горещ нож в масло, посочи очевидецът. През цялото време той е снимал, без да осъзнава, че скатът е нанесъл непоправими щети: “Продължих да работя, когато рибата си замина, едва тогава видях, че той е целият в кръв”.

Операторът отхвърли и масово разпространената версия, че Ъруин сам е махнал острието от гърдите си. “Назъбеният шип си остана в него докрай”, каза свидетелят на последните му мигове.

Сетните слова на известния естественик били просто: “Аз умирам”. Операторът му повтарял да се държи, да мисли за децата си. “Беше тих и спокоен”, обясни Лайънс.

 

 

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1fTQEjv” standard=”http://www.youtube.com/v/FeydzMjP4Oo?fs=1″ vars=”ytid=FeydzMjP4Oo&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5432″ /]

 

 

Източник: Pik

От категорията