Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Това са истинските приятели (видео)

Това са истинските приятели (видео)

У хората има страшно много доброта, въпреки опитите на системата да ни узлоби един към друг. И за да разберете какво имаме в предвид, ще ви покажем снимките на фотографгът Алберт Бреденхам (Albert Bredenhann), който прави някои изключителни снимки на момичета, съпричастни към болката на тяхната приятелка Герди Маккена (Gerdi McKenna). Маккена получава тежката диагноза, рак на гърдата.

Един от приятелите на Герди изпраща мейл до фотографа с молба да заснеме жените с обръснати глави в знак на солидарност към болната им приятелка.

Всички без колебание се съгласяват. Съответно Герги е изключително впечатлена от великодушните си приятели, а и как инъче. Хората все по-често забравят истинското значение на думата “приятел”. “Приятел” не е този, който сяда с теб само на маса а този, който е готов да прави щуротии с теб, без да задава въпроси и след това да поеме отговорността заедно с теб. Този, който е готов да ти “избърше” два шамара за да се освестиш, ако си залитнал от правия път. А относно това, което са направили приятелките на Герди, е достойно за похвала и респект. Сигурни сме, че тя е много горда и достойна жена, щом притежава приятели като тези.

Ето няколко коментари от приятелките и членове на семейството й:

“Сърцето ми е пълно и аз го правя за сестра ми, тя е един невероятен човек .. това е най-малкото, което мога да направя.”

“Ако аз мисля само какво преживява Герди, то което правим ние е нищо.”

“Много съм нервна, но знам, че е правилно. Давам косата ми (моята гордост) за един приятел, който преминава през много повече.”

”Научих едно нещо! Косата е само една малка част от вас и най-големият ви подарък е, че сте здрави!”

Снимки: petapixel.com

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1qOKlRs” standard=”http://www.youtube.com/v/rGhrgesWqXE?fs=1″ vars=”ytid=rGhrgesWqXE&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3016″ /]

От категорията