Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Шокиращо видео показва какво е да имаш доверие на някого

Шокиращо видео показва какво е да имаш доверие на някого

„Представям си доверието като своеобразни невидими ръце, които протягаме към света с надеждата да открием някого, към когото да се придържаме, докато встъпваме в неизвестното бъдеще“.

„Защо доверието си заслужава“ е един от най-въздействащите клипове на 2014 г. Той е създаден от Ze Frank – изпълнителен вицепрезидент на видео материалите в BuzzFeed. В него на преден план се излагат слабостите на човешката природа, изтъкват се причините, поради които доверието е толкова трудно за изграждане.

Докато Франк споделя своите виждания по темата, можем да се насладим на грациозните движения двама талантливи танцьори от Cirque Du Soleil.

Това е клип, който задължително трябва да изгледате.

 

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1lKsdEz” standard=”http://www.youtube.com/v/cWypWe9UAhQ?fs=1″ vars=”ytid=cWypWe9UAhQ&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8284″ /]
Източник: Obekti

От категорията