Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Какъв е вашият брак според зодиака?

Какъв е вашият брак според зодиака?

Зодиакалните знаци според своя елемент се делят на Огън /Стрелец, Лъв, Овен/, Земя /Дева, Козирог, Телец/, Вода /Риби, Скорпион, Рак/, Въздух /Водолей, Близнаци, Везни/. Открийте, кой и как доминира във вашия дом според, според елемента който най-силно се проявява. Това зависи от зодиите и асцедентите на членовете на фамилията ви.

Огън

Жизнена и весела атмосфера, но с лека склонност към безредие.

Семейството,

управлявано от Огъня, е най-изобретателно. Те винаги намират начин да се забавляват, дори при всекидневни ангажименти.

В такъв дом може да е шумно, но никога скучно. Черпят енергия и се вдъхновяват лесно от всякакви предизвикателства. Тук рядко цари лошо настроение, а ако се породи е „взривоопасно” и за кратко.

Земя

В семейство, в което преобладава Земята, цари хармония, импулсивните реакции не се толерират, всичко е под „контрол” , отлично подредено и планирано. Добър статус, визия пред обществото, защото това е с подчертано значение.

Въздух

Интелектуалните нужди тук създават една неповторима и вдъхновяваща обстановка, която изисква постоянно обновление, вид конкуренция, така че човек да се чувства щастлив като се себе-доказва в разговори и спорове, защитава авторитета си чрез обсъждане на важни цели, които по правило се поставят на житейския път и се преодоляват. Много пътувания са характерни, а също и често разместване на мебелите, особено, ако „главата на семейството” е жена- въздушен знак.

Вода

Топлота, уют, взаимност и обич преобладава в това семейство. Загриженост и емоционални сцени, запомнящи се и вълнуващи моменти.

В такъв дом преобладават силни страсти и ярки чувства.

От категорията