Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Вижте любимите хотели на баровците в Монако (СНИМКИ)

Вижте любимите хотели на баровците в Монако (СНИМКИ)

Монако е държава с висок стандарт на живот и постоянен адрес на много милионери. Градът-държава е известен и като луксозна туристическа дестинация.Вижте любимите хотели на баровците:

Le Meridien Beach Plaza: 377 долара на вечер

Това е един от най-престижните хотели в Монако. Има невероятни гледки към Средиземно море от стаите и терасите.

Разполага с частен плаж, басейни със сладка и солена вода и спа център. През 2005 година хотелът добави две огромни кристални колони към фасадата си, за да позволи на повече слънчева светлина да влиза в стаите, които са общо 66 на 12 етажа. Тук се намира и една от най-големите конферентни зали в Монако, която побира 2 000 души.

Chateau Eza: 460 долара на вечер

Отваря врати за първи път през 1306 година. Почти всяка стая има чудесна гледка към Лазурния бряг. Отвътре е в ретро стил. Тук са отсядали много известни личности и дори кралски особи.

Hotel Métropole: 437 долара

През 2010 година е печелил награда за най-добър хотел в света от Leading Hotels of the World. Има 69 стаи и 64 апартамента, три гурме ресторанта, спа център. Лоби барът на хотела е сред най-елитните в Монте Карло.

Hotel Hermitage: 485 долара

Отвътре е като дворец – кристални полели, мрамор. Кресла с кадифе, огромни метални порти. Има 278 стаи, 25 апартамента и 9 утра-луксозни ВИП апартамента. Ресторантът Le Vistamar има тераса с гледка към Средиземно море. Разполага с голяма бална зала, която често се наема за сватби. Сред забавленията тук са ски, скачане с парашут и други скъпи спортове.

Hotel de Paris: 517 долара на вечер

Има 100 стаи и 83 апартамента, повечето от които имат балкони, гледащи към Ривиерата. Баните са огромни и са от мрамор. Хотелът има собствено казино. Тук има няколко луксозни ресторанта. Хотелът се намира в сърцето на Монако и много близо до пистата на F1 Grand Prix. Тук са отсядали много знаменитости като Майкъл Джексън и Кари Грант. Принцеса Грейс и Принц Рение са празнували тук 20-тата годишнина от сватбата си.

Източник: Blitz

От категорията