Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Забраниха със закон секса, по време на развода

Забраниха със закон секса, по време на развода

В американския щат Масачузетс може да забранят на семейните двойки, които се готвят да се развеждат, да правят секс в общото си жилище. Такъв законопроект е предложил сенаторът Ричард Рос, съобщи UPI.

В него се казва, че сексуалните контакти и романтичните срещи трябва да бъдат изключени от отношенията на съпрузите, докато в съда не бъдат уредени всички финансови въпроси и между тях и не се реши на кого да бъде предоставено правото на попечителство над децата.

Не се предвиждат обаче наказания за онези, които престъпят бъдещия закон.

Той също така не уточнява дали може да се прави секс веднага след развода, тъй като според местното законодателство бракът се смята за разтрогнат 120 дни след излизане на съдебното решение за това.

Засега законопроектът не е разгледан. Идеята в него е да не прибягват заинтересуваните страни към манипулации чрез внимание, нежности и секс, за да си изкопчат по-висока издръжка или по-благоприятен режим за свиждане с децата.

Това обаче не е единствената необичайна законодателна инициатива в САЩ напоследък. Неотдавна в Мичиган беше предложена отмяна на стар закон, забраняващ преднамереното дразнене на друг човек.

Източник: fakti

От категорията