Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Научи се да говориш правилно с жените

Научи се да говориш правилно с жените

Никога не се оплаквай:
Време е да събудиш мъжът в себе си и да покажеш, че оплакванията са за жените – те го правят постоянно с лака за нокти, гадните колежки, бавния автобус, малкия член, големия член и всички заедно (никога не са достатъчни). Истинският мъж не се оплаква, той само казва, че има разпасан пояс и събира обратно влачещите се вътрешности. Бъди позитивен и силен, когато разговаряш с една жена, споделяй проблемите, но го прави така, че ампутацията да бъде като разходка за захарен памук.

1
Темпото и тоналността:
 Ако започнеш да говориш като превъзбуден Busta Rhymes на къри фестивал, тогава препоръчваме да намалиш темпото, а викането само може да покаже, че кариерното ти развитие е стигнало само до втора гега в овчарството.

Говори бавно, много рядко срещаш жена, която да ти следи мисълта с желаната скорост, но говори и малко по-тихо. Не се притеснявай да го правиш в малко по-населени места, защото така показваш, че си отпуснат и уверен човек, който няма какво да доказва. Тихото говорене ще я накара да се наведе към теб и да усеща твоята близост, а качеството на разговора, надяваме се наистина да има такова, ще свърши останалата работа в твоя полза. Бързо към аптеката за Michelin, или някоя друга гума!

2
Паразитните форми:
 Започваме с нали, значи, ами, викам, такова, онакова и много други. Гарнираш всичко това с допълнителните дълги гласни и получаваш средностатистически нърд, който има особени проблеми с комуникацията и се чуди дали трябва да го вдигне, когато започне еротичния канал след 12 часа вечерта. Успокой се, отиди в банята пред огледалото и започни да ораторстваш, за да може да наблюдаваш себе си и да имаш увереност, когато говориш. Ще ти трябва малко повече старание, докато оформиш словореда и спреш гейзера в устата си, но всичко това си заслужава. Чети повече книги и най-добре е да ги четеш на глас – бавно и изразително. По този начин ще имаш тренинг и ще се слушаш как говориш. Направи това и ще разбереш защо Морган Фрийман винаги чува “Да!”.

3
Източник: Men.bg

От категорията