Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Жена прави “свирка” на полицай, и след това го съди

Жена прави “свирка” на полицай, и след това го съди

Пияна англичанка направи доброволно свирка на униформен полицай, а след това го осъди и взе 6 600 паунда обезщетение, пише “Дейли мейл”. 37-годишната жена, чието име не се споменава, била съпроводена от 34-годишния полицай Джеймс Формли до къщата й в Бромли, източен Лондон, тъй като очевидно не можела да се справи сама. Тя била в нощен клуб и попрекалила с напитките, а отгоре на всичко се скарала с гаджето си и направили цирк на тротоара пред заведението. Впоследствие мъжът бил арестуван, решили да съпроводят жената до дома й.

В патрулката сама разкопчала колана на полицая и се заела да му прави фелацио, а той лекомислено й разрешил.

Като поизтрезняла обаче, тя се почувствала страшно депресирана от стореното и решила да съди Формли. Тя настоявала, че не си спомня нищо, и че той е трябмвало да се съпротивлява повече на оралните й нападки. Отгоре на всичко ченгето направило глупостта да й прати СМС, че “иска да го направят отново”. От стрес горката женица получила и косопад, така че според съда обезщетението й било напълно заслужено. Освен че ще се бръкне с немалката сума, Формли бил уволнен от полицията.

Източник: Blitz

От категорията