Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Порно скандал разтресе Чехия (снимки 18+)

Порно скандал разтресе Чехия (снимки 18+)

Порно скандал разтресе Чехия. Снимките на хиляди “актриси” и “актьори” бяха публикувани в интернет заедно с имената им. По същото време сайт пусна в реално време кадри от обществени тоалетни и солариуми, без хората в тях да знаят, че са снимани. Между разкритите е и известната чешка риалити звезда Вероника Фастерова, която е участвала в няколко тв-формата.

Самата тя се явила на кастинг миналата година и твърди, че няма и представа защо снимките й са публикувани.

“Всичко беше много професионално. Не мога да се оплача. Докато ни снимаха, едновременно и разговаряха с нас. Бяхме много добре заплатени и не мисля, че някой може да се оплаче от това”, твърди блондинката Вероника.

Друга от “разконспирираните” порно актриси обаче твърди, че не е получила дори и половината от обещаното.

“Едва, когато се съблякохме, аз и още няколко момичета разбрахме, че за секса няма да получим почти нищо. Ставало въпрос за промотиращи снимки. Питаха ме дали мога веднага да почна да правя секс. Аз съм порно актриса и нямах никакви проблеми с това. Поисках обаче да видя с кого ще снимам и да ми покаже дали са му правени изследвания за венерически болести. Нямаше такива. Накрая все пак снимахме и получих за всичко това… 100 долара. Някои от момичетата не можаха да понесат всичко това и изпаднаха в нервна криза”, разкрива пред Blesk.cz порно актриса с артистичния псевдоним Анастасия.

 

 

2

Скандалът с порното в Чехия е още по-голям, защото на същия сайт, на който са се появили снимки от кастинга на аматьорите, е имало и кадри в реално време от обществени тоалетни и солариуми в Чехия.
Всички те са правени без знанието на хората там.

3

Сред разсекретените участници в порно филми има и мъже.

Един от тях например разказва, че е бил редовно пребиван от баща си и заради това избягал от къщи. 22-годишният разказва как е започнал да се снима:

“Казаха, че могат да ме вкарат в порното. Беше продукция с гей актьори, обясниха, че така мога да си изкарам повече пари. Първият ми опит беше от сцена с 50 мъже. След това обаче получих около 18 хиляди долара”, разказва младежът пред Blesk.cz.

Източник: Blitz

От категорията