Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Рекорд за най-страстен любовник

Рекорд за най-страстен любовник

Рекордът за най-страстен любовник все още не е счупен – „държи” го арабският монарх Ибн Сауд, починал през 1953 г. на 72-годишна възраст.

От единадесетия си рожден ден до смъртта си владетелят се забавлявал всяка нощ с по 3 различни жени.

Рекордът за най-много достигнати оргазми от една жена е регистриран в Центъра за изучаване на семейството и секса в Ню Йорк.

Анонимна участничка в един от експериментите на Центъра успяла за един час да изпита оргазъм 134 пъти. Мъжкият рекорд за същото време, който все още не е бит, е 16 оргазма.

Най-трудолюбивата порноактриса е Анабел Джоунс. След като се обзаложила, че може да задоволи сексуалния глад на 250 мъже за една нощ, тя успяла да го направи.

Е, трябва да отбележим, че преди да стигнат до нея, мъжете били „подгрявани” от палави госпожици, наети да помагат на Анабел.

Мъжът с най-голяма колекция дамски кичури бил британският крал Георг IV. Той бил фетишист на тема коса и искал по един дълъг кичур от всяка жена, с която се забавлявал в спалнята.

Така след смъртта му останали над 7000 плика с кичури дамска коса, съобщава struma.bg

От категорията