Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » „Prototype 23 – Fashion Creative Crew“ направиха Веси Бонева по-секси от всякога (видео)

„Prototype 23 – Fashion Creative Crew“ направиха Веси Бонева по-секси от всякога (видео)

Сребърна оригами рокля, бяло майо с усещане за космо аватар, суитшърт с прозрачни детайли и още много приковаващи погледа облекла и аксесоари са фокусната точка в новото видео на Веси Бонева към песента „Обсебен си“ .

За неповторимите модели на певицата и нейните танцьорки се погрижи дизайнерският екип на „Prototype 23 – Fashion Creative Crew“, a бижутата са дело на младия дизайнер Виктор Павлов.

„Веси дойде при нас с идеята да създадем дрехи, хем много бунтарски, хем да има нежни елементи. Искаше видеото й да има динамика и да пресъздаде преминаването от подредената естетика на модните списания до революционния хаус и облаците цветове.

Търсеше леко спейс усещане, в същото време част от хореографията е инспирирана от позите във Вог, съответно и дрехите трябваше да са такива“ – обясняват момичетата от модния екип.

Dancers Group_1_Photo_Atakan Uzun

Песента „Обсебен си“ с участието на “Goodslav” тръгва по музикалните канали от 16ти април, на връх рождения ден на Веси Бонева, който ще бъде отпразнуван същата вечер с промоцията на видеото в клуб „Ялта“.

Очакванията за новия сингъл са огромни, защото още с работната си версия парчето успя толкова да впечатли организаторите на софийското издание на световния феномен „Фестивал на цветовете”, че те поканиха Vessy Boneva за лице на събитието.

Prototype 23 – Fashion Creative Crew
https://www.facebook.com/fashioncreativecrew

studio@prototype23.com

Victor Pavlov Jewellery
https://www.facebook.com/victorpavlovjewellery

© фото: Атакан Узун
Vessy Boneva – Obseben [Promo Trailer]

SS_On the floor
Black body_Photo_Atakan Uzun
SS_V
SS_<a href=Victor Pavlov jewellery" src="http://lifebg.net/wp-content/uploads/2014/04/SS_Victor-Pavlov-jewellery.jpg" />
SS_BW
Alex_1_Photo_Atakan Uzun
Alex_2_Photo_Atakan Uzun
Mariya_1_Photo_Atakan Uzun
Mariya_2_Photo_Atakan Uzun
Valya_1_Photo_Atakan Uzun
Valya_2_Photo_Atakan Uzun
Dancers Group_Photo_Atakan Uzun
Silver Dress_1_Photo_Atakan Uzun
Silver Dress_2_Photo_Atakan Uzun
Silver Dress_3_Photo_Atakan Uzun

От категорията