Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Звезда от „Под прикритие“ в еротичен видеоклип

Звезда от „Под прикритие“ в еротичен видеоклип

Младите изпълнители Вяра Атова и Боян Ковачев изненадаха колеги, приятели и почитатели с доста смело предложение. Видеото към сингъла им „Цифра време“ предлага солидна доза сексапил и еротика.

В клипа красавицата остава съвсем без дрехи, но това не е всичко. Дибидюс се появяват още няколко красавици, а компания им правят разсъблечени секси господа.

Смесват се арт кадри с класна и изтънчена еротика.

Главните роли се изпълняват от младия актьор Мартин Смочевски, познат като Рафаел от „Под покритие“, и екзотичната красавица Виолета Во Ван.

Режисьор на видеото е Бойко Щонов, който от 7 години живее и работи в Барселона. „Цифра време” е първият му клип за български артист. Самото парче е модерен поп, продуциран от Боян Ковачев, нашумял с „Под открито небе” на VenZy.

[embedplusvideo height=“360″ width=“640″ editlink=“http://bit.ly/1io9QBb“ standard=“http://www.youtube.com/v/U05xjS1pmyY?fs=1&vq=hd720″ vars=“ytid=U05xjS1pmyY&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=“ id=“ep3538″ /]

От категорията