Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Гена Трайкова прецака Виктория Петрова за шефски пост в Би Ти Ви!

Гена Трайкова прецака Виктория Петрова за шефски пост в Би Ти Ви!

Интригите около рокадите в Би Ти Ви не секват вече половин година, откакто Ани Салич напусна медията и остави без топ водеща централните новинарски емисии, пише “Ретро”. На нейното място до Юксел Кадриев застана заместницата й в последните години Виктория Петрова и с това синеоката варненка си навлече омразата на всичките си колежки, включително и Гена Трайкова.

Блондинката, която си партнира с Венелин Петков, така и не се пребори за мястото на титулярка в новините и оттогава не може да понася колежката си. Между двете от години имало и чисто женско съперничество, тъй като Виктория е сочена за най-красивото лице на медията и обира мъжкия интерес в Би Ти Ви, докато връстницата й Гена остава на доста по-заден план.

Непоносимостта между двете ясно си проличава и в последния месец, откакто Трайкова е главен редактор на новините и се пада пряка шефка на съперницата си.

„Вики не е видяла бял ден, след като Гена стана шефка. Не спира да й намира кусури, да й брои лапсусите и да й натяква, че е просто говорителка и не върши никаква друга работа”, обясняват от екипа на новините.

В служебните задължения на всички водещи влизало и правенето на репортажи, както и филми и разследвания за „Би Ти Ви Репортерите”. Подобно на предшественицата си Ани Салич обаче Виктория се скатавала от тези си задължения и заедно с Юксел били единствените, които не си мърдат пръста извън студиото на новините.

„Мързелът им наистина е много дразнещ, но досега нямаше кой да им прави проблеми. Освен това имаше достатъчно хора, така че да се скатават от репортажите. Сега репортерите са на минимум и всеки се скъсва от работа. Гена е в правото си да се дразни, че не дават нищо допълнително и дори плаши с глоби”, обясняват подчинените на Трайкова, които я описват като доста строга шефка. Блондинката е поела изкъсо юздите на новинарския екип и обявила, че вече ще има парични санкции, а от екипа прогнозират, че съперницата й Виктория вероятно ще е първата, която ще ги отнесе, тъй като правела най-много грешки в ефир. Доскорошната партньорка на Венелин Петков, която се издигна именно благодарение на близостта си с него, не пропускала да отбелязва всеки гаф на Петрова и да го изтъква пред ръководството. Точно така успяла да я прецака наскоро да се издигне и тя в йерархията на телевизията.

„Виктория имаше шанс да стане зам.-главен редактор на новинарските емисии. Шефовете оглеждаха именно нея за този пост, но Гена категорично се противопостави. Вики пак щеше да й е подчинена, но въпреки това заяви, че не я смята за подходяща за поста и изтъкна всичките й грешки от години насам. В крайна сметка отказа да работи с нея и успя да наложи мнението си, защото тя също имаше думата кой да я замества”, обясняват колеги на двете топ звезди на Би Ти Ви.

Трайкова не пропуснала да прецака брюнетката и с отпуските и почивките по празниците. От Великден досега Виктория Петрова няма нито един почивен ден бонус. Тя работи нон стоп в продължение на 10 дни около Цветница и Великден, а сега не получи и почивка от 1 май. Покрай нея го отнесе и Юксел Кадриев и двамата не бяха в ефир само през уикендите, когато вече работят Иван Георгиев и Лиляна Боянова.

Младият заместник на Венелин Петков в ефира също бил една от причините Гена да не понася Виктория. Трайкова и Георгиев от няколко месеца са гаджета, въпреки солидната разлика във възрастта им, тъй като тя му е кака. Преди това обаче напористият доскорошен репортер имал афера и с красивата варненка и сега Гена не може да спре да го ревнува от нея. Тя била сигурна, че Виктория е мъжемелачка, способна да краде чужди мъже, каквато слава й се носи в Би Ти Ви.

 

Източник: Pik

От категорията