Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Венета направи врачка милионерка

Венета направи врачка милионерка

Личната ясновидка на Венета Райкова тъне в охолство и лукс. Откакто врачката е чест гост в ефира на „Горещо”, пред прага на дома й се редят тълпи несретници, от чиито мъки тя пълни банкова сметка и хладилник, пише „Всеки ден”.

Звездата на Стефка Добрева изгря преди 6 години, когато за първи път Венета Райкова й даде поле за изява в ефира на Нова телевизия. Тогава блондинката няколко пъти заяви публично, че е изключително доволна от прогнозите на нумероложката, и рекламира напълно безплатно услугите за гледане на кафе, боб и разваляне на магии.

Съседи на бургазлийката разказват, че бизнесът й с гадания потръгнал стремглаво нагоре именно след намесата на Венета.

Благодарение на телевизионните си изяви Добрева няма никаква нужда от реклама, а мераклиите да узнаят бъдещето си буквално са хиляди. Наивниците са тласнати към врачката основно от самата Венета Райкова, която не спира да се хвали с прочистените си от Добрева чакри и успешно развалена магия. Нуждаещи се обаче споделят, че заради популярността, да се добереш до Стефка не е никак лесна задача. Графикът й е запълнен буквално за месеци напред, като в момента бургазлийката записвала хора чак за юли-август. Съседи пък се оплакват, че апартаментът й се е превърнал в хан, в който влизат всякакви хора, и по този начин се застрашава сигурността на останалите живеещи във входа.

„По стълбището в коридора постоянно клечат превити баби с дископатии, омагьосани жени водят мъжете си алкохолици за ритуали и бог знае какви още индивиди,  нуждаещи се от енергийна помощ. Често пред апартамента й има по десетина човека, което е много неприятно за останалите живеещи”, оплаква се комшийка на Стефка, пожелала пълна анонимност.

Има и такива, които не са доволни от услугите й. „Тя е поредната шарлатанка, която печели от нещастието на хората. Уж лее куршум, а не спира да ти задава въпроси, чиито отговори после ти повтаря, докато ти прави нумерологична прогноза. 10 минути ме кади с тамян, каза 2 молитви, плесна с ръце и ми поиска 25 лева. Защо не я провери НАП дали си обявява доходите и дали си плаща данъците? На мен тя не ми издаде никаква касова бележка”, жалва се потърпевша от услугите на Добрева.

Източник: Marica

От категорията